Први октобар је Међународни дан солидарности са старима и у нашој установи је обележен пригодним програмом у извођењу инструменталиста КУД „Абрашевић“, певачице севдалинки Ремзе Лаловић и чланова клуба.

Међународни дан солидарности са старима

Месец октобар је месец солидарности са старима и био је испуњен многобројним културно-забавним и спортско-рекреативним манифестацијама и активностима. Одржано је такмичење у друштвеним играма у три дисциплине, и до изражаја је дошао спортски дух наших корисника и чланова клуба. Музичко вече уз избор „Златни глас“ протекло је у веселој атмосфери. Манифестација „Мода наше младости“ је била дан лепог облачења а манифестација „Најбоља бакина пита“, дан када су се посебно истакле кулинарске вештине и умећа.

Mesec solidarnosti sa starima

Mesec solidarnosti sa starima

Концерти хора „Учитељска лира“, етно групе „Нишко Зоне“ и вокалне групе „Константин“ пропраћени су са великом пажњом и задовољством. Ученици Музичке школе приредили су богат програм класичне музике а ученици О.Ш. „Ћеле Кула“ разноврстан и садржајан програм забавног карактера.

Mesec solidarnosti sa starima

Симултанку у шаху на дванаест табли, са корисницима је одиграо Михајло Миљковић, са категоријом фиде мајстора, члан шаха.

Mesec solidarnosti sa starima

Наше кориснике посетили су и пријатно изненадили ученици Основне школе Вожд Карађорђе и Правно-пословне школе. Уз музику са гитаре и поезију, провели су пријатне тренутке.

Рођенданска прослава са лутријом, такође је, привукла пажњу великог броја корисника.Сви су са ишчекивањем пратили извлачење награда.

Слава Света Петка прослављена је у духу православља, у сарадњи са свештенством цркве Свети цар Константин и Света царица Јелена.

Mesec solidarnosti sa starima

Традиционално, већ више година наши корисници су учествовали на манифестацију "Етно трпеза" у Геронтолошком центру Јагодина где су имали прилику да се друже са корисницима из других домова и центара.

Mesec solidarnosti sa starima

Претрага

Прогноза времена


Temperatura: °C
Subjektivni osećaj: °C
Vlažnost vazduha: %
Vazdušni ptitisak: mB
Vetar: Zapadni
Jačina vetra: km/h
Izlazak sunca:
Zalazak sunca:

Ko je online?

Ukupno na vezi:

2

Na vezi u poslednja 24h:

107