Током децембра и јануара месеца одржане су разне манифестације које су увеличале новогодишње славље у Геронтолошком центру Ниш. Са жељама за добро здравље, мир и спокој у души корисници су имали прилике да се друже како са нашим најмлађијима тако и са онима позније доби.

Омладинци Ротаракт клуба "Ниш-Медиана" приредили су пријатно изненађење корисницима. Донели су им на поклон разне друштвене игре и са њима провели занимљиво и весело преподне у игрању истих.

Геронтолошки центар Ниш

Ученици Правно-пословне школе извели су садржајан и интересантан програм. Било је ту песама из 60-их година али и из познатих савремених филмова. Бројним аплаузима, награђени су за створену позитивну атмосферу.

Чланови дечје групе фолклорног ансамбла СКЦ-а "ОРО" извели су богат музички програм. Својом песмом и игром подсетили су их на некадашња прела и посела из њихове младости.

Геронтолошки центар Ниш

Група корисника пратила је представу "Жорж Дандем" у Народном позоришту. Концерт староградских песама приредили су чланови вокалне групе "Невен" која постоји при Удружењу пензионера града Лесковца. Корисници су са великим одушевљењем поздравили извођаче програма.

Геронтолошки центар Ниш

Новогодишњи концерт класичне музике извели су ученици Музичке школе, и бар на тренутак, корисницима дочарали атмосферу великих дворана.

Геронтолошки центар Ниш

Приредбу са пригодним програмом одржали су ученици О.Ш. "Свети Сава". Истовремено, кориснике су посетили и ученици О.Ш. "Ћеле Кула" који су кренули на новогодишњи маскенбал, и том приликом донели честитку са пуно лепих жеља.

Геронтолошки центар Ниш

Рођенданско славље протекло је у знаку лутрије и доделе захвлница и награда најактивнијим корисницима. Новогодишња прослава одржана је у пријатној и опуштеној атмосфери уз музику уживо.

Геронтолошки центар Ниш

Поводом Божића, приредбу са пригодним програмом одржали су ученици О.Ш. "Краљ Петар Први".

Геронтолошки центар Ниш

Православна Нова година обележена је концертом етно групе Верице Милутиновић.

Геронтолошки центар Ниш

Претрага

Прогноза времена


Temperatura: °C
Subjektivni osećaj: °C
Vlažnost vazduha: %
Vazdušni ptitisak: mB
Vetar: Zapadni
Jačina vetra: km/h
Izlazak sunca:
Zalazak sunca:

Ko je online?

Ukupno na vezi:

2

Na vezi u poslednja 24h:

108